Werken via Synergie

Welkom bij Synergie Nederland, het uitzendbureau waar we voor JOU werken!

Wij begrijpen dat iedereen uniek is, daarom streven we ernaar de perfecte match te vinden tussen werkzoekenden en uitdagende vacatures. Onze visie is dat uit een persoonlijke benadering, een prettige samenwerking ontstaat. Wil jij graag tijdelijk aan de slag of ben jij juist op zoek naar een werkplek voor de langere termijn? Wij kijken samen met jou naar de best passende mogelijkheden!

Kies je voor Synergie dan kies je voor daadkracht, resultaat, grenzeloze flexibiliteit en betrokkenheid.

Salaris
Wanneer je als uitzendkracht via Synergie gaat werken gelden de rechten en plichten die in de ABU CAO voor uitzendkrachten staan beschreven. Vanaf de eerste dag word je beloond conform de inlenersbeloning of CAO van de opdrachtgever waar je werkzaam bent. Synergie vindt gelijke beloning voor al onze werknemers de basis van een succesvolle samenwerking. De inlenersbeloning is samengesteld uit de volgende zes elementen: periodeloon in de schaal, arbeidsduurverkorting (ADV), toeslagen overwerk, ploegendienst verschoven uren, loonsverhoging, kostenvergoeding en periodieken. Wij betalen onze salarissen wekelijks, op basis van de gewerkte uren van de voorgaande week.

Synergie app
Wanneer je via Synergie gaat werken, krijg je toegang tot onze mobiele Synergie app. Hierin kun je te allen tijden bij je documenten zoals contract, loonbelastingformulier, de huisregels van Synergie. De app biedt jou ook de mogelijkheid om de nodige documenten digitaal te ondertekenen. Daarnaast vind je in de app je weekplanning terug. Heb je vragen? Gebruik de chat functie om rechtstreeks met onze medewerkers in contact te komen.

Aan het werk?
Solliciteer direct middels het formulier. Wil je liever eerst kijken naar ons aanbod? Bekijk dan al onze vacatures op onze vacature omgeving.