Synergie Inhouse

Uw toegewijde team, waar u maar wilt! Synergie heeft ruime ervaring met inhouse services van verschillende groottes.

Wat kunt u vewachten?

Werving en selectie
We begrijpen het belang van het vinden van de juiste mensen voor uw team. Onze werving en selectieprocessen zijn grondig en zorgvuldig, waarbij we streven naar het identificeren van kandidaten die perfect passen bij uw bedrijfscultuur en -behoeften.

Betrokkenheid bij de klant én uitzendkracht
De tevredenheid van onze klant staat bij ons voorop. We willen niet alleen voldoen aan de verwachtingen, maar deze overtreffen. Hierbij geloven we in de kracht van samenwerking en vertrouwen. Door onze betrokkenheid, oprechte interesse, nieuwsgierigheid en plezier in het werken met anderen, creëren we een positieve en inclusieve omgeving.

Afhankelijk van de behoefte zijn onze planners op vaste momenten aanwezig op een vaste plek bij u op locatie. Daarmee heeft u één vast persoonlijk aanspreekpunt, zowel voor uw bedrijf als voor de uitzendkrachten die wij leveren. Deze directe communicatielijnen zorgen voor een snelle en soepele afhandeling van alle zaken en bieden duidelijkheid en transparantie voor alle betrokkenen.

Grenzeloze flexibiliteit in uw planning
Het plannen van personeel kan een uitdaging zijn en uw personeelsbehoeften kunnen variëren. Onze expertise stelt ons in staat om uw planning nauwkeurig te beheren, waarbij we snel kunnen inspelen op veranderingen en bijsturen waar nodig: snel opschalen wanneer de vraag toeneemt, maar ook om af te schalen wanneer dat nodig is, zonder in te leveren op kwaliteit!

Onboarding en begeleiding van uitzendkrachten
Een vlotte en gestructureerde onboarding is essentieel voor het succes van nieuwe medewerkers. Wij bieden een uitgebreid onboardingproces, waarbij we nieuwe uitzendkrachten warm verwelkomen en hen alle benodigde informatie en middelen verstrekken om snel aan de slag te kunnen gaan.

Wij geloven in het ondersteunen en ontwikkelen van onze uitzendkrachten. Door middel van training, coaching en feedback zorgen we ervoor dat zij goed voorbereid zijn om aan uw verwachtingen te voldoen en bij te dragen aan het succes van uw bedrijf.

Opkomstcontrole
Wij houden de vinger aan de pols als het gaat om aanwezigheid en punctualiteit. Door middel van online systemen zorgen we ervoor dat uw personeelsbestand betrouwbaar en consistent aanwezig is, wat bijdraagt aan de efficiëntie van uw operaties. Doordat we op locatie aanwezig zijn kan er meteen geschakeld worden wanneer er op- of afgeschaald moet worden.

Bij Synergie Nederland streven we ernaar om uw partner te zijn in succes. Met onze uitgebreide inhouse services kunt u met vertrouwen vooruit kijken, wetende dat uw personeelsbehoeften in goede handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen versterken.