Diensten

Synergie beschikt over een ruim vacature aanbod door heel Nederland in diverse sectoren. Van logistiek tot administratief, van detailhandel tot metaalproductie en techniek tot schoonmaak. Wij zijn in staat om snel in aantallen op- en af te schakelen, afhankelijk van de (tijdelijke) drukte binnen uw bedrijf. De medewerkers worden op zorgvuldig geselecteerd op basis van een, samen met u, opgestelde recruitmentprocedure. Vervolgens kunnen medewerkers voor korte of langere tijd bij u te werk worden gesteld onder de contractvorm die het beste past bij uw organisatie en de huidige situatie, van payrolling tot direct vast in dienst.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Uitzenden
Ieder bedrijf heeft door het jaar heen wel eens te maken met piekdrukte of onderbezetting vanwege projecten, vakantie of ziekte. Kostentechnisch is het niet interessant om hier structureel mensen voor op uw loonlijst te hebben staan. Flexibiliteit en op tijdelijke basis inhuren sluit beter aan bij deze situatie.

Payrollen
Bij payrolling krijgt u de flexibiliteit van een uitzendkracht, zonder de kosten van werving en selectie. We nemen op papier uw uitzendkracht over en nemen hiermee al uw arbeidsrechtelijke risico’s over.

Detacheren
Voor de opvang van structurele flexibele arbeid bieden wij de mogelijkheid om medewerkers via de detacheringsformule bij uw bedrijf te plaatsen. Deze constructie biedt u meer binding met uw tijdelijke werknemers.

Werving & Selectie
Wij bieden ook de mogelijkheid om kandidaten voor een functie te werven en te selecteren. Vervolgens kan de passende kandidaat direct door de opdrachtgever in dienst worden genomen. Met een creatieve marktbenadering gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat.

Opleidingen
Gemotiveerde arbeidskrachten krijgen bij ons de kans om bijvoorbeeld hun hef- en of reachtruckcertificaat te behalen, nascholing code95 of VCA. Bovendien kunnen wij een volledige opleiding tot C of CE Chauffeur regelen. Met deze papieren in hun bezit zijn gemotiveerde medewerkers vervolgens verzekerd van een leuke en uitdagende baan bij een van onze opdrachtgevers.

Recruitment
Synergie heeft sinds 1999 een database opgebouwd met ruim 75.000 werkzoekenden, verspreid over het land. Onze database kenmerkt zich door continuïteit en langdurige dienstverbanden. Mond-tot-mond worden veel nieuwe medewerkers geïntroduceerd bij Synergie. Naast de kandidaten uit onze database wordt uw vacature ook actief uitgezet bij onze vaste wervingsbureau ’s in het buitenland, op onze website, verschillende jobboards en social media kanalen. Samen met u creëren we de  juiste employer branding, zodat de kwaliteit van sollicitanten past bij de behoefte van uw vraag.

Poolmanagement
Door gebruik te maken van poolmanagement, bouwen we in overleg met u een pool op van flexkrachten met nagenoeg hetzelfde functieprofiel. Afhankelijk van de vraag kunnen we snel het aantal flexkrachten op- en afschalen. Strakke crossplanning maakt dat onze medewerkers gemiddeld bij drie opdrachtgevers hebben gewerkt en gegarandeerd aan de door hen gewenste uren per week komen.