Partnerships

Synergie Nederland heeft meerdere partners waarmee we samenwerken om onze grenzeloze flexibiliteit te kunnen garanderen.

Werkeninoostenrijk
Werken in Oostenrijk en Synergie werken al jarenlang succesvol samen om jouw tewerkstelling als horecamedewerker, skileraar of medewerker shop/verhuur tot een succes te maken! Werken in Oostenrijk voorziet Oostenrijkse bedrijven van vakbekwaam personeel en werkzoekenden van de leukste seizoen baan van hun leven. Synergie verzorgd hiervoor de volledige contract administratie en adviseert daarbij over de arbeidsrechtelijke punten.

Lento
Voor onze internationale medewerkers bieden we de mogelijkheid gebruik te maken van georganiseerde huisvesting. De huisvesting is in beheer van een externe partner en voldoet aan de kwaliteitseisen van de SNF (Stichting Normering Flexwonen).  Hierdoor wordt aangetoond dat wordt voldaan aan de norm voor huisvesting op het gebied van ruimte en privacy, sanitair, veiligheid en hygiëne, voorzieningen, brandveiligheid, informatievoorziening en overige eisen. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen. Als de randvoorwaarden goed geregeld zijn, ga je met nog meer plezier naar je werk.

Crisis Noodopvang locaties Schijndel, Heeswijk Dinther, De Moer
Synergie zet zich op verschillende plaatsen in Nederland in voor het tewerkstellen van asielzoekers, statushouders en vluchtelingen die worden opgevangen op crisis noodopvang locaties. Onze ervaring met verschillende nationaliteiten,  kennis rond tewerkstellingsvergunningen en de korte lijnen met gemeentes en coördinatoren zorgen er voor dat we de talenten van deze doelgroep kunnen benutten. Onder andere door het organiseren van wekelijkse banenmarkten leggen we snel verbinding tussen kandidaten en een passende werkplek.

DUCE
Synergie heeft naast onze financiële sponsorbijdrage een samenwerking met DUCE.  Duce is een organisatie in Rotterdam van professionals en rolmodellen, die uit kennis en ervaring hebben opgemerkt dat er een grote groep kinderen/jongeren is, die moeite heeft met de juiste aansluiting vinden in de samenleving. Zij begeleiden de jongeren richting zelfredzaamheid en in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ze kunnen deelnemen aan de samenleving. Door de kinderen/jongeren op een positieve manier te benaderen en in hun kracht te zetten, laten zij de kinderen/jongeren zien hoe zij hun kansen en talenten kunnen benutten. Synergie draagt hier aan bij door ons netwerk te betrekken bij het creëren van werkervaringsplekken en verzorgt onder andere sollicitatie workshops.