Wil jij werken in de leukste sector?

Ben jij op zoek naar een dynamische carrière waar elke dag anders is, in Nederland óf het buitenland? Stap in de wereld van horeca, events, facilitaire dienstverlening of toerisme. Verken de talloze kansen die op jou liggen te wachten en ontdek wat bij JOU past!

Via ons label Synergie Hospitality zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu een passie hebt voor het werken op evenementen, het verzorgen van gasten, of het ontdekken van nieuwe plekken, wij hebben de perfecte kans voor jou. Welke uitdaging pak jij met beide handen aan?

Waarom kiezen voor Synergie Hospitality?

 • Resultaat: Wij helpen je om je carrièredoelen te bereiken met persoonlijke begeleiding en ondersteuning.
 • Daadkracht: Onze effectieve aanpak zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt in een rol die bij jou past.
 • Grenzeloze Flexibiliteit: Werk waar en wanneer het jou uitkomt, met mogelijkheden in binnen- en buitenland.
 • Betrokken: We staan altijd voor je klaar, van het sollicitatieproces tot aan je eerste werkdag en verder.

GO BEYOND, LEVEL UP IN DE HOSPITALITY!

Ben je klaar om jouw carrière in de hospitality een vliegende start te geven? Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden die Synergie Hospitality jou te bieden heeft. Schrijf je nu in en pak de kans die jou op het lijf geschreven is! Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ-pagina!

Op zoek naar Hospitality Helden?

Bij Synergie Hospitality zorgen we voor professionele hospitality medewerkers en ontzorgen je volledig: van werving en selectie tot training en planning. Ons doel is helder: jouw gasten de beste gastvrijheid en service bieden.

Grenzeloze flexibiliteit
Onze medewerkers zijn flexibel en staan altijd klaar, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Ze zijn bovendien bereid om een uurtje extra te werken of diensten van collega’s over te nemen wanneer dat nodig is. Dankzij ons landelijke netwerk vind je altijd snel gekwalificeerde medewerkers bij jou in de buurt.

Complete ontzorging
Kies voor Synergie Hospitality en ervaar complete ontzorging. Wij regelen alles: van persoonlijke begeleiding tot facturatie en coaching. Zo kun jij je richten op wat echt telt.

De juiste medewerkers voor elke functie
Wij leveren personeel voor diverse functies in de hospitality branche, waaronder:

 • Barmedewerker
 • Podiumbouwer
 • Afwasser
 • Chef-kok
 • Schoonmaakmedewerker
 • Housekeeper
 • Receptionist
 • Gastvrouw/gastheer
 • Medewerker animatieteam
 • En nog veel meer!

Resultaat en daadkracht
Onze kernwaarden zijn resultaat, daadkracht, grenzeloze flexibiliteit en betrokkenheid. Samen zorgen we ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

Hospitality medewerkers nodig?
Op zoek naar kwalitatieve medewerkers en volledige ontzorging voor jouw bedrijf in de hospitality? Neem contact op via ons contactformulier of bel onze Hospitality Manager Joost op 06 55 46 16 98!

Bekijk onze samenwerkingen!

Al jaren lang hebben wij een succesvolle samenwerking met Werken in Oostenrijk, waarbij we tijdens het skiseizoen samen Oostenrijkse bedrijven voorzien van vakkundig personeel zoals horecamedewerkers, skileraren of winkel-/verhuurpersoneel.

Onze samenwerking met Pinkpop bood geweldige mogelijkheden voor barpersoneel, foodtruck – en facilitaire medewerkers. Aan de andere kant hebben wij flexibele werknemers kunnen leveren die terugdeinzen voor een lange werkdag en teamwork!

Onze samenwerking met Pinkpop bood geweldige mogelijkheden voor barpersoneel, foodtruck – en facilitaire medewerkers. Aan de andere kant hebben wij flexibele werknemers kunnen leveren die niet terugdeinzen voor een lange werkdag en teamwork!

Voor onze medewerkers bij de Cin-Cin in Gerlos draait het om: work hard, play hard. Zij werken met veel enthousiasme en plezier lange diensten, nachtdiensten en extra uren. Zonder de service en kwaliteit te verliezen om elk drankje in een fractie van een seconde te serveren.