Werken in de Productie

Jij krijgt energie van werken in een gezellige omgeving! Samen met meerdere collega’s zorg je voor een goed en optimaal werkproces binnen  een productieafdeling. Productie opdrachtgevers zijn actief in diverse branches, zoals food, healthcare, metaalbewerking tot hi-tech, er zit altijd wel iets bij wat bij je past!

Vraag nu jouw gratis jobanalyse aan!
  DE VOORDELEN

  Verder ontwikkelen?

  Wil je verder groeien? Nog opleidingen volgen? Ook die zaken worden geregeld als je dat graag wilt! Samen met jou en je leidinggevende bekijken we welke ontwikkeling bij je past en hoe we dit kunnen faciliteren.

  Vast contactpersoon

  Contact loopt altijd via één contactpersoon! Zo kun je met al je vragen en feedback terecht bij iemand die je kent.
  Via telefoon, whatsapp, sms, mail of via de chat in onze Synergie app.

  Werk door heel Nederland

  Ongeacht waar je woont. Wij zoeken de werkgever die bij jou past en die de baan heeft die jij zoekt, met de reisafstand die past bij jouw wens.

  Altijd op tijd betaald

  Onze salarisadministratie is heilig. Jij hebt hard gewerkt voor je geld, dus is het onze prioriteit om wekelijks op tijd en foutloos te betalen!

  Flexibele uren

  Fulltime of parttime? In ploegen of dagdienst werken? Jouw werk, is ons werk, we gaan het voor je vinden!

  Ploegentoeslag

  Binnen de productie kan het zomaar zijn dat je wisselende ploegendiensten hebt! Daartegenover staat een passende vergoeding.

  Vakgebieden binnen de productie

  Vaak weet je zelf al welke werkomgeving past bij jou als persoon en je eigen ambitie. Wil je het liefst werken in een klein team? Geef je de voorkeur aan dagdiensten? Dicht bij huis werken? Allemaal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Benieuwd naar de vakgebieden binnen de productie? Lees verder…

  Assemblage

  Als medewerker assemblage stel je de producten samen van losse onderdelen. Soms aan de lopende band, of aan de hand van een tekening. Jij zet de producten perfect in elkaar. Daarvoor gebruik je verschillende gereedschappen en productietechnieken.

  Dol op lego-en? Dan is assemblage voor jou een eitje.

  Operators

  Als operator ben jij de bediener van de machines in een productiehal! Zo kan het zijn dat je via een computer, een machine of robot bedient en ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit die daar uit komt.

  Productiemedewerker

  Als productiemedewerker vindt jij het leuk om onderdeel te zijn van een proces. Bij sommige opdrachtgevers werk je aan een klein onderdeel van een product, bij anderen maak je een product van A-Z en sta je steeds op een andere afdeling. Wij bieden productiewerk waarvoor geen ervaring of kennis nodig is, technisch werk voor als je al wat kennis hebt en ook fysiek zwaarder werk voor als je graag met je handen bezig bent.

  Inpakker

  Als inpakker zorg je er voor dat de producten in de juiste aantallen of gewicht in een verpakking komen met de juiste labels en soms met uiterste zorgvuldigheid en hygiëne.