Werken in de logistiek

Jij krijgt energie van werken in een gezellige omgeving! Samen met meerdere collega’s zorg je voor een goed en optimaal werkproces binnen een warehouse.  Logistieke opdrachtgevers zijn actief in diverse branches, van fashion tot hi-tech, er zit altijd wel iets bij wat bij je past!

Vraag nu jouw gratis jobanalyse aan!
  DE VOORDELEN

  Verder ontwikkelen?

  Wil je verder groeien? Nog opleidingen volgen? Ook die zaken worden geregeld als je dat graag wilt! Samen met jou en je leidinggevende bekijken we welke ontwikkeling bij je past en hoe we dit kunnen faciliteren.

  Vast contactpersoon

  Contact loopt altijd via één contactpersoon! Zo kun je met al je vragen en feedback terecht bij iemand die je kent.
  Via telefoon, whatsapp, sms, mail of via de chat in onze Synergie app.

  Werk door heel Nederland

  Ongeacht waar je woont. Wij zoeken de werkgever die bij jou past en die de baan heeft die jij zoekt, met de reisafstand die past bij jouw wens.

  Altijd op tijd betaald

  Onze salarisadministratie is heilig. Jij hebt hard gewerkt voor je geld, dus is het onze prioriteit om wekelijks op tijd en foutloos te betalen!

  Flexibele uren

  Fulltime of parttime? In ploegen of dagdienst werken? Jouw werk, is ons werk, we gaan het voor je vinden!

  Vakgebieden binnen de logistiek

  Vaak weet je zelf al welk werkomgeving past bij jou als persoon en je eigen ambitie. Wil je het liefst werken in een klein team? Geef je de voorkeur aan dagdiensten? Dicht bij huis werken? Allemaal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Benieuwd naar de vakgebieden binnen de logistiek? Lees verder…

  Orderpicker

  Jij zit niet stil, kent het magazijn binnen no-time en vindt zo de snelste en beste routes om de juiste producten bij elkaar te verzamelen. Het secuur lezen van een orderbon en werken met hand-scanner zijn voor jou a piece of cake.

  Heftruck

  Jij zorgt dat grotere orders gepickt worden, pallets met de heftruck veilig van A naar B worden vervoerd naar bijvoorbeeld het laad-dok waar het de vrachtwagens in gaat. Het behalen van je heftruckcertificaat kan natuurlijk bij Synergie en ook voor het opdoen van rijervaring zoeken wij de passende werkomgeving.

  Reachtruck

  Zeker in de grotere warehouses ben jij onmisbaar. Als reachtruckchauffeur pick jij de orders op hoogte. Jij rijdt graag op de reachtruck en houdt daarbij een goede balans tussen snelheid en veiligheid.

  Inpakker

  Als inpakker zorg je er voor dat de verzamelde orders in de juiste verpakking, met het juiste label verzendklaar worden gemaakt. Soms is dit met mooie cadeauverpakking en samples, soms is dit in grote aantallen op pallets en bescherming voor schadevrij transport.

  Lader/Losser

  Bij deze rol ben jij degene die zorgt dat een vrachtwagen of container zo snel mogelijk leeg gehaald wordt, of aan het einde van een dienst gevuld wordt. Met een EPT, heftruck en je handen zorg je er samen met collega’s voor dat dit vlot gebeurd en met jouw logische inzicht passen alle orders altijd perfect voor vertrek.