Collectief verzekerd via Synergie


Uitzendkracht bij Synergie? Ook voor jou een collectieve zorgverzekering. 
In Nederland moet iedereen zich verplicht verzekeren tegen ziektekosten. Als je als vaste werknemer bij een bedrijf in dienst bent, is de kans aanwezig dat je kan deelnemen aan een collectieve zorgverzekering. Dit kan je meer financiële voordelen opleveren dan wanneer je zelf een zorgverzekering afsluit. Bij Synergie Uitzendbureau bieden we jou deze mogelijkheid!
 
JIJ bent er als Synergie-kracht voor ons. Dan zijn wij er ook voor jou. 
Dagelijks gaan er vele flexwerkers, zoals jij, voor ons aan het werk. Daar zijn wij heel blij mee. Synergie Uitzendbureau is daarom een samenwerking aangegaan met CZ en VGZ zorgverzekering. Hierdoor kunnen we jou een gunstige en financieel aantrekkelijke regeling aanbieden. Voor de basisverzekering én aanvullende verzekeringspakketten.
 
Je kan dus flink besparen op de zorgverzekeringspremie van 2019. Tevens zijn er meer uitgebreide vergoedingen in de diverse aanvullende verzekeringen. Denk hierbij aan fysiotherapie, orthodontie, tandheelkunde en preventie.
Voor al je vragen en persoonlijk advies, kun je een afspraak maken aan huis of op kantoor bij
Poos Assurantiën ( 024-6454623). Zij adviseren jou graag voor de juiste pakketkeuze/aanvullende verzekering. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. 
Wil je je direct aanmelden zodat de voordelen per 1-1-2019 ingaan?
  • Bel met de zorgverzekeraar van je keuze en geef het collectieve nummer door (CZ 4637550 en VGZ 17943)
  • Wil jezelf berekenen en afsluiten? Klik dan op het betreffende link CZ: www.cz.nl, VGZ: www.VGZ.nl
 
Meer informatie over zorgverzekering, zorgtoeslag en overstappen in het algemeen kun je nalezen op ikregelmijnzorggoed.nl. 
Natuurlijk kun je ook terecht bij je contactpersoon van Synergie Uitzendbureau.