Werkzoekenden

Bij Synergie kun je terecht voor veel verschillende soorten werk. We bemiddelen in vaste en tijdelijke banen in diversen sectoren.  Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is Synergie gesplitst in een aantal specialismen:

Synergie Logistiek
Uitzendspecialist in transport en logistiek. Wij beschikken over een ruim aanbod vacatures in deze sector. Vele vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, planners en hef- en reachtruckchauffeurs zijn je voor gegaan.

Synergie Uitzendbureau
Het vacature aanbod is zeer divers, wij bemiddelen onder andere productiemedewerkers, logistiek medewerkers, autotechnici, teamleiders, administratief medewerkers en monteurs op ieder gebied. Voor het team van Synergie Uitzendbureau is het een uitdaging om werkzoekenden weer toekomst te kunnen bieden en te begeleiden naar een passende baan.

Global Cross Sourcing
Heb jij de ambitie om in het buitenland een carrière te starten? Global Cross Sourcing zorgt ervoor dat werkzoekenden op internationaal niveau worden samengebracht met de werkgever. Rechts in het hoofdmenu staan alle mogelijkheden van Global Cross Sourcing op een rij.

Kies je voor Synergie..
.. dan kies je voor samenwerken, vertrouwen en toekomst.

Na een gedegen kennismaking volgt de inschrijving bij één van de Synergie vestigingen. Onze visie is dat uit een persoonlijke benadering, een prettige samenwerking ontstaat. Wij willen onze uitzendmedewerkers bij de best passende opdrachtgever plaatsen. Wil jij graag kortere periodes voor meer opdrachtgevers werken of ben jij juist op zoek naar een stabielere werkomgeving en ga je voor een langere termijn? Jouw toekomst heeft bij Synergie veel mogelijkheden!

Schrijf je direct in middels het inschrijfformulier. Wellicht heb je al een leuke vacature gezien in het vacature overzicht, dan kun je meteen ‘op reageren’ klikken. Binnen twee werkdagen zal één van de Synergie medewerkers contact met je opnemen om je inschrijving/ sollicitatie in behandeling te nemen.

Synergie Uitzendbureau

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl