Werken bij

Bevlogenheid zit bij alle Synergie medewerkers; van vestiging tot hoofdkantoor, van manager tot medewerker loonadministratie. Plezier hebben in je werk, kleur geven aan wat je doet en een bijdrage leveren aan een internationale beursgenoteerde organisatie.

Synergie is in 1969 opgericht in het Franse Nantes door de huidige president-directeur-generaal, de heer Daniel Augereau. De aangeboden diensten, het inzetten van flexibele arbeidskrachten, bleek een gat in de markt. Nu, bijna 50 jaar later is de uitzendbranche een belangrijke banenmotor in de huidige economie. Inmiddels is Synergie Groep S.A  uitgegroeid tot een multinationale onderneming, die met ruim 600 vestigingen actief is in vijftien verschillende landen. Dagelijks worden vanuit al deze vestigingen ruim 50.000 medewerkers te werk gesteld. Hiermee is Synergie Groep S.A. één van de marktleiders in Frankrijk en staat het als 5e genoteerd in Europa.

Synergie Nederland is een jonge en ambitieuze organisatie. Opgericht in 2001 als ADR Transportdiensten en sinds 2012 onder de naam Synergie Nederland. Wij hebben de ambitie een plaats te verwerven in de top 10 van uitzendbureaus. Het doel is om Nederland bekend maken met onze uitzendorganisatie. Weet dus dat we altijd ruimte hebben voor getalenteerde mensen. Staat je perfecte baan er niet bij, stuur ons dan een bericht en laat weten waar je precies naar op zoek bent en waarom je bij Synergie wilt werken.

Stuur je bericht naar:
afdeling: Personeel & Organisatie
Contactpersoon: Jolien van Heumen
E-mailadres: j.devries@synergiejobs.nl

Synergie Uitzendbureau

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl