VCU Certificaat behaald

Zeer recent is Synergie getoetst op het Veiligheid en Gezondheid-beheersysteem om zo het VCU certificaat te behalen. Synergie Global Cross Sourcing (GCS) heeft deze audit met vlag en wimpel doorlopen!

Als Synergie GCS personeel levert aan een VCA gecertificeerd bedrijf, is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan veiligheid en gezondheid. Vanaf nu kunnen wij d.m.v. het VCU certificaat aantonen dat het
VG-beheersysteem op orde is.   

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Die bedrijven voeren werkzaamheden uit met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Synergie GCS kenmerkt zich door het leveren van (hoger) technisch personeel bij opdrachtgevers in Nederland en België. Tevens biedt het, als de geschikte kandidaat in de directe omgeving niet gevonden kan worden, de mogelijkheid een werknemer uit het buitenland te plaatsen bij opdrachtgevers in Nederland en België. Via het wereldwijde netwerk gecreëerd door Synergie Group SA kent Global Cross Sourcing geen grenzen!

 

BijlageGrootte
PDF icon VCU Certificaat360.71 KB

Synergie Logistiek

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl

© 2018  Synergie is onderdeel van het Franse uitzendconcern Synergie SA