Synergie SwitchDays

Vroeg of laat in je leven kan het je zomaar ineens overkomen: je gaat met tegenzin naar je werk. Twijfels over je loopbaan steken de kop op. Past mijn baan nog bij me? Wellicht wordt het tijd voor een carrière switch?!
 
Tijd om te switchen?
Bij Synergie staat deze maand in het teken van de SwitchDays. Wij helpen je om te switchen naar een andere baan die beter bij je past of waar je meer plezier uit haalt. 
Een opleiding volgen is één van de mogelijkheden die wij bieden. We kunnen je ook bij een opdrachtgever plaatsen waar je ervaring op doet en zo doorstroomt naar jouw droombaan. 
 
Jij kunt meer
Heb jij talenten die jouw baas niet ziet? Of heb je ontdekt dat jouw passie in een branche ligt dan waar je nu werkt? Dan is het tijd om voor jezelf te kiezen en de stap te zetten naar een nieuwe carrière. Deze stap is groot, misschien onwennig en vooral spannend. Bij Synergie Uitzendbureau krijg je daarom hulp van een persoonlijke coach, iemand die jou leert kennen het beste in je naar boven haalt en je begeleidt naar een nieuwe baan. Samen zorgen we dat het werkt. 
 
p.s. Misschien zit jouw droombaan tussen één van die 400 vacatures die we al online hebben. Neem alvast een kijkje in het vacatureoverzicht.
 
Ben jij klaar om de switch te maken? Schrijf je dan nu in! Onze coaches staan voor je klaar. 
 

Synergie Uitzendbureau

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl