Synergie SwitchDays

Vroeg of laat kan het je zomaar ineens overkomen: je gaat met tegenzin naar je werk. Past jouw baan nog wel bij je? Wellicht is het tijd voor iets nieuws? Wij van Synergie Uitzendbureau helpen je bij het switchen naar een andere baan. Onze jobcoach Vera staat voor je klaar.
 
Tijd om te switchen!
Heb jij talenten die jouw baas niet ziet? Of heb je ontdekt dat jouw passie in een andere branche ligt dan waar je nu werkt? Dan is het tijd om voor jezelf te kiezen en de stap te zetten naar een nieuwe baan of carrière. Bij Synergie Uitzendbureau krijg je hulp van onze persoonlijke coach Vera: iemand die jou leert kennen, het beste in je naar boven haalt en je begeleidt naar een nieuwe baan. Laat ons weten wie je bent en we nemen contact met je op.
 
Synergie uitzendbureau
Wij van Synergie Uitzendbureau hebben jarenlange ervaring om jou te helpen bij het vinden van de perfecte baan. Deze maand staat in het teken van de Switch Days. Wij helpen je om te switchen naar een andere baan die beter bij je past of waar je meer werkplezier uit haalt.
 
 
p.s. Misschien zit jouw droombaan tussen één van die 400 vacatures die we al online hebben. Neem alvast een kijkje in het vacatureoverzicht.
 
Ben jij klaar om de switch te maken? Schrijf je dan nu in!  
 

Synergie Uitzendbureau

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl