SwitchDays| Van magazijnmedewerker naar vrachtwagenchauffeur

Het vak magazijnmedewerker beviel Jouri (30) goed, tot zijn vorige werkgever hem voor het blok zette: het werd de keuze tussen doorgroeien of ander werk zoeken. Jouri volgde zijn gevoel en zette de stap naar een andere baan. 
 
Sprong in het diepe
Jouri voelde zich als een vis in het water in het magazijn. “Ik werkte al jaren met veel plezier bij een supermarktketen als magazijnmedewerker, maar na ruim 11 jaar werd steeds meer van mij verwacht”, zegt Jouri. “Ik kreeg steeds meer verantwoordelijkheden. Zo mocht ik de winkel openen en sluiten en kreeg ik mijn eigen afdeling”. Na 12,5 jaar stelde zijn vorige werkgever hem een ultimatum: verder doorgroeien of ander werk zoeken. Doorgroeien wilde Jouri niet, dus besloot hij na al die jaren zijn vertrouwde werkplek op te geven en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.
 
Direct aan de slag
Op een dag zag Jouri een advertentie in de lokale krant. Synergie organiseerde samen met Van den Heuvel Logistiek een avond waar zij potentiële kandidaten op een laagdrempelige manier met zowel het vak vrachtwagenchauffeur als de werkgever kennis konden laten maken. Ook Jouri ging langs en al snel was er een klik. Jouri: “Stefanie van Synergie Uden legde alles uit en sindsdien verliep het contact met Synergie goed en soepel. Ik kreeg de kans om mijn rijbewijs te halen en voor ik het wist mocht ik aan de slag”. Al een tijdje is Jouri met veel plezier aan het werk bij Van den Heuvel Logistiek. “Eerst stond ik in het magazijn en nu rijd ik op de weg, een heel verschil. Het leukste aan mijn werk? De prachtige gebieden waar ik anders nooit zou komen”, vertelt Jouri.
 
Herken jij je in het verhaal van Jouri en zit je te denken om ook een carrièreswitch te maken? Of weet precies wat je wilt en heb je alleen nog dat ene zetje in de goede richting nodig? Laat het ons weten en we gaan direct voor je aan de slag! Bel 073-5470579 of ga naar de contactpagina. Liever eerst het actuele vacature overzicht bekijken? Dan kan! Klik hier.
 

Synergie Uitzendbureau

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl