SAMEN STAPPEN VOOR STRAATKINDEREN

 
Gelukkige medewerkers, dat betekent voor Synergie Uitzendbureau Nederland ook gezonde medewerkers. Daarom zijn we het programma “Happy@Synergie” gestart. Regelmatig gaan we leuke projecten uitwerken rond gezond en gelukkig werken. Heel belangrijk. Bovendien gaat “gezond en gelukkig” voor Synergie verder dan de werkvloer. 
 
 
We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en willen ons steentje bijdragen aan een mooi doel waar we als organisatie achter staan; mobiele scholen.  De mobiele school is een trekkar op wielen met uitschuifbare krijtborden. Overal kunnen educatieve leerspellen bevestigd worden. De mobiele school kan makkelijk worden opgesteld en is even snel opgeruimd. Door haar design is ze bruikbaar op stoepen, pleinen, parken en slums van de stad. En toegankelijk voor alle kinderen, dat is het belangrijkste! Inmiddels rijden er 48 schooltjes rond in 25 landen, verspreid over 4 continenten. Wij stappen gewoon verder. Voor nóg meer schooltjes.
 
De mobiele school is volledig weerbestendig. Tropische buien, een Caribische brandende zon en Roemeense vriestemperaturen vormen geen probleem. Bovendien is de mobiele school diefstalbestendig: alle materialen hangen vast aan het bord waardoor zij niet afzonderlijk kunnen worden meegenomen.
Wij zijn trots op het aantal stappen dat we het afgelopen jaar gezet hebben met z’n allen! We stappen gewoon verder. Voor nóg meer schooltjes. 
 
Wil je meer weten over dit mooie project? Kijk dan op https://bit.ly/2QjozpX

Synergie Uitzendbureau

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl