PartsPoint kiest voor samenwerking met Synergie

Na een uitgebreid inkoop- en implementatietraject in de afgelopen maanden is onlangs het contract met PartsPoint getekend! Inmiddels zijn er een behoorlijk aantal mensen gestart met de werkzaamheden op de 5 verschillende locaties van PartsPoint.  En, de komende maanden zullen er steeds meer nieuwe medewerkers via Synergie gaan starten.
 
PartsPoint Group is actief in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en – accessoires. Het bedrijf is onder meer eigenaar van de grossiersketens Brezan, Staadegaard Automotive en Technische Centrale. Daarnaast is het meerderheidsaandeelhouder van grossiersorganisatie AD Benelux. PartsPoint Group is onderdeel van de Autobinck Group.
 
PartsPoint Group heeft een logistieke structuur die ingericht is om automaterialen zo snel mogelijk bij klanten te kunnen leveren. Een centrale rol binnen deze logistieke structuur is weggelegd voor 5 depots. Vanuit de depots worden Brezan verkooppunten en AD Grossiers voorzien van aanvullingen en klantspecifieke bestellingen. 
 
Synergie gaat chauffeurs inzetten om de verkooppunten tijdig van nieuwe voorraad te voorzien. Om de huidige logistieke structuur van PartsPoint te waarborgen, worden de kandidaten eerst getest op rijvaardigheid en motivatie. Synergie is bereid te investeren in de rijvaardigheid van kandidaten door middel van schadepreventie trainingen en inzet van een mentorchauffeur.