Over Synergie

Synergie Nederland maakt deel uit van de Franse, internationaal en beursgenoteerde, Synergie Groep S.A. Door de jaren heen is Synergie Groep S.A. uitgegroeid tot een multinationale onderneming, die inmiddels met ruim 600 vestigingen actief is in vijftien verschillende landen. Dagelijks worden vanuit al deze vestigingen ruim 50.000 medewerkers te werk gesteld. Hiermee is Synergie Groep S.A. één van de marktleiders in Frankrijk en staat het als 5e genoteerd in Europa.

Synergie is specialist in personeelswerk en –advies, uitzendarbeid en werving & selectie, maar ook inhouse-diensten, outplacement en opleidingen. Gecertificeerd volgens NEN norm 4400-1 en ABU lid, hiermee garanderen wij dat u als inlener met een betrouwbare partner werkt.

“Synergie is een allround HR dienstverlener met Transport, Logistiek en Industrie als bijzonder aandachtsgebied”

De organisatie bestaat uit 4 onderdelen;

 • Synergie International Recruitment
  Arbeidsbemiddeling van Poolse medewerkers naar vaste en tijdelijke banen in diversen sectoren, is hét vakgebied van Synergie International Recruitment
 • Synergie Logistiek
  Uitzendspecialist in transport en logistiek. Wij beschikken over een ruim aanbod vacatures in deze sector. Vele vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, planners en hef- en reachtruckchauffeurs zijn je voor gegaan. Synergie Logistiek staat voor samenwerken, vertrouwen en toekomst.
 • Synergie Uitzendbureau
  Een steeds veranderde arbeidsmarkt maakt het voor vele werkzoekenden moeilijk een baan te vinden. Voor het team van Synergie Uitzendbureau is het een uitdaging om werkzoekenden weer toekomst te kunnen bieden en te begeleiden naar een nieuwe baan. Het vacature aanbod is zeer divers bij Synergie Uitzendbureau.
 • Global Cross Sourcing
  Werkzoekenden worden op internationaal niveau samengebracht met de werkgever. Global Cross Sourcing gaat voor u op zoek naar werknemers met expertise bij Synergie collega’s gevestigd in heel Europa. Zoekt u juist werk in het buitenland? Ook dan is Global Cross Sourcing het antwoord. Een complete dienstverlening in logistiek, commercie, bouw-, food- en chemie industrie.

Synergie Uitzendbureau

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl