Opdrachtgevers

Synergie Nederland is in 1999 opgericht onder de naam ADR Uitzendgroep BV en heeft in korte tijd een stevige reputatie opgebouwd. Kennis van transport, logistiek en HR dienstverlening werden gecombineerd tot een volwaardig uitzendbureau voor de lokale transportsector, met als gevolg dat zusteronderneming ADR Transportdiensten in 2001 ter uitbreiding opgericht werd. ADR begon als ‘problem solver’, die als de bestaande leveranciers niet konden leveren werd ingezet.

Door hard werken en een hoog service niveau groeide de groep klanten en daarmee het aantal locaties in Zuid Nederland snel. De uitstekende lokale dienstverlening bleef niet onopgemerkt en ook landelijke top 50 logistiek dienstverleners, maakten gebruik van de diensten van de zuidelijk gelegen standplaatsen.

Het gevolg van de sterke groei en gezonde bedrijfsresultaten was dat ADR een gewilde partij werd ter overname door Synergie SA. Inmiddels is de naam Synergie bekend in de markt en het rode logo staat voor trots, uitstekende dienstverlening en een grote, professionele en financieel sterke partner.

Van ‘problem solver’ is Synergie gegroeid naar ‘problem owner’. 

 

 

Synergie Uitzendbureau

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl