Opdrachtgever uitgelicht| Nabuurs_deMeern

KEN JIJ NABUURS ALS WERKGEVER?

Een werkgever die meedenkt met zijn werknemers én flexkrachten. Synergie Uitzendbureau is al jarenlang een vaste partner van Nabuurs. Wij hebben al vele vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, reachtruckchauffeurs en logistiek medewerkers bij hen mogen plaatsen. Alles op het gebied van personeel en werken in transport en logistiek komt voor een groot deel vanuit Synergie Uitzendbureau. Daarom vinden wij het eens tijd om deze werkgever in the spotlight te zetten.


Nabuurs: De specialist in food- en horecadistributie
Meer dan 20 vestigingen, ruim 1000 medewerkers én meer dan 100 miljoen euro omzet per jaar. Op het gebied van FMCG-distributie en horecadistributie hoort Nabuurs bij de grootste logistieke dienstverleners van de Benelux. 
Nabuurs ziet zichzelf als een echt familiebedrijf. Ze denken niet in kwartalen maar in generaties. Ze kijken graag naar duurzame en toekomstbestendige oplossingen. Volop ontwikkelingen binnen de organisatie. Omdat ze een familiebedrijf zijn, betekent dat ook dat ze voor elkaar klaarstaan. Zij behandelen een ieder zoals ze zelf behandeld willen worden. Als het meezit maar ook als het even tegenzit. 

Chauffeurs
Bij Nabuurs weten ze wat chauffeurs in hun werk waarderen. Niet alleen een fatsoenlijk salaris en goed materieel maar ook voldoende vrijheid. Want op de weg ben je degene die verantwoordelijk is voor de lading. En eenmaal op bestemming ben jij degene van wie wordt verwacht dat alle goederen veilig en efficiënt worden gelost. Die vrijheid krijg je bij Nabuurs. Als chauffeur bij Nabuurs ben je meer als degene die de lading van A naar B brengt. Jij bent het visitekaartje!

Werken in het Warehouse
Betekent werken met mooie apparatuur in een moderne omgeving. Bij Nabuurs hebben ze ruim 200.000 vierkante meter aan eigen warehouse-oppervlak op meer dan 20 locaties in Nederland en België. Als warehousemedewerker krijg je dus letterlijk de ruimte. Jij zorgt er voor dat alles klaarstaat zodat de chauffeurs zonder problemen de weg op kunnen. Onmisbaar dus!

We hebben volop mogelijkheden voor je. Weet jij dat wij een Transport-specialist in huis hebben? Dus, wil je meer weten over deze baan, neem dan contact met Gijs. Tel. 020-787 01 70.
 
Bekijk hier de video van Dennis, vrachtwagenchauffeur bij Nabuurs.