Intercedent

Als intercedent breng jij vraag en aanbod op het gebied van uitzendkrachten bij elkaar. Na een korte inwerkperiode werk jij samen met jouw collega’s actief aan realiseren van ambitieuze realiseerbare doelstellingen. Jij bent vanuit de vestiging verantwoordelijk voor het matchen van uitzendkrachten bij onze opdrachtgevers. Je krijgt een kick van scoren en het voeren van gesprekken gaat je goed af. Het spreekt voor zich dat jij in deze veelzijdige functie een belangrijke bijdrage levert aan het commercieel succes van de vestiging. In deze functie rapporteer je aan de vestigingsmanager.

Telefoonnummer: 

073-547 0579

Chauffeur CE portaalwagen

Als chauffeur voor de portaalwagen zamel je onder andere bouw- en sloopafval in met containers van 4, 6 of 10 m3. Portaalcontainers worden geplaatst en opgehaald middels de portaalwagen met combi aanhanger waarbij je buiten de wagen de bediening uitvoert en kettingen monteert. Op één dag zal je tussen de 7 en 12 containers ophalen/wegbrengen waarbij je tussendoor het afval stort in de sorteerhal en/of lege containers ophaalt. Het werkgebied bestrijkt voornamelijk West-Brabant en Zeeland. De klanten zijn zowel bedrijven als particulieren.

Telefoonnummer: 

078-782 0501

Junior bronbemaler

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van bronbemalingen en grondboringen t.b.v. onder andere brandpreventie, bodemenergie en drinkwater. Het in de 19e eeuw opgerichte bedrijf heeft een sterke marktpositie weten op te bouwen in binnen en buitenland. Zo zijn voornamelijk actief in Nederland, Belgie en Frankrijk.

Telefoonnummer: 

078-782 0501

CE chauffeur scheepsbevoorraading

Onze opdrachtgever in Ridderkerk is gespecialiseerd in transport naar elke zeehaven in Noordwest-Europa. Als chauffeur in deze functie verzorg je dagelijkse lijndiensten naar Belgische en Nederlandse havens, ook voor geconditioneerde goederen en gevaarlijke stoffen. Dankzij het diverse dienstenpakket heeft onze opdrachtgever een unieke positie opgebouwd in de bevoorrading van zeeschepen en offshore-platforms.

Telefoonnummer: 

078-782 0501

Teamleider Customerservice Order Entry

Voor onze opdrachtgever in Woerden zijn wij opzoek naar een teamleider voor de customerservice afdeling van een groot transportbedrijf.

Als Teamleader Customer Service – Orderentry is het jouw eerste verantwoording om, samen met jouw team, klanten te ondersteunen door hun vragen te beantwoorden en eventuele klachten af te handelen. Je werkt hierbij nauw samen met de diverse afdelingen; zowel operationeel als commercieel.

Telefoonnummer: 

078-782 0501

Vrachtwagenchauffeur C Woerden

Voor een opdrachtgever in Woerden zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C. Dit varieert van beginnend chauffeurs tot ervaren chauffeurs.

Samen met een bijrijder ga je op pad om meubelverpakkingen te leveren bij de mensen thuis. Een pittige baan moet dan ook goed bij jou passen en ben je in staat om fysiek werk te leveren. Daarnaast ben je een teamspeler en vind je het fijn om samen te werken.

Wij bieden een marktconform salaris.Tevens is er bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Telefoonnummer: 

078-782 0501

Vrachtwagenchauffeur CE palletdistributie

Voor een grote opdrachtgever in Helmond zijn wij op zoek naar een CE chauffeur die graag volle weken op de weg zit en het leuk vindt om deels ook in België en Duitsland te rijden. Nog geen Code 95? Niet erg, maar weet wel, dat we van je verwachten dat je binnen afzienbare tijd de nascholing hiervoor volgt.

Zin in deze grenzeloos leuke chauffeursbaan?

Telefoonnummer: 

040-236 4208

Assemblage Springer

Zie jij jezelf werkzaam binnen een bedrijf waar altijd iets te doen is? Waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? En waar je samen met je collega’s telkens weer een goed resultaat neerzet? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou.

Wij hebben nu de functie Assemblage Springer in 2 ploegendienst open staan.

 

Wat ga je doen:

Telefoonnummer: 

040-782 0119

Bijrijder Horecadistributie

Standplaats: Venray

Wil jij proeven van het chauffeursleven maar heb je (nog) geen groot rijbewijs? Ga dan aan de slag als bijrijder. We zoeken voor nu parttimers, dit kan later fulltime worden.

Als bijrijder ga je samen met een ervaren chauffeur op pad naar de horeca ondernemers op jullie vaste route. En weet dat jullie graag geziene gasten zijn en overal staat wel een kop koffie voor je klaar!

Wat ga je doen: 

Telefoonnummer: 

0413-244 233

Chauffeur bakwagen horeca distributie

Standplaats: Venray

Telefoonnummer: 

0413-244 233

Pagina's

Synergie Uitzendbureau

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl