Intercedent

Als intercedent breng jij vraag en aanbod op het gebied van uitzendkrachten bij elkaar. Na een korte inwerkperiode werk jij samen met jouw collega’s actief aan realiseren van ambitieuze realiseerbare doelstellingen. Jij bent vanuit de vestiging verantwoordelijk voor het matchen van uitzendkrachten bij onze opdrachtgevers. Je krijgt een kick van scoren en het voeren van gesprekken gaat je goed af. Het spreekt voor zich dat jij in deze veelzijdige functie een belangrijke bijdrage levert aan het commercieel succes van de vestiging. In deze functie rapporteer je aan de vestigingsmanager.

Telefoonnummer: 

073-547 0579

Vrachtwagenchauffeur C Woerden

Voor een opdrachtgever in Woerden zijn wij per eind december op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C. Dit varieert van beginnend chauffeurs tot ervaren chauffeurs.

Samen met een bijrijder ga je op pad om meubelverpakkingen te leveren bij de mensen thuis. Een pittige baan moet dan ook goed bij jou passen en ben je in staat om fysiek werk te leveren. Daarnaast ben je een teamspeler en vind je het fijn om samen te werken.

Wij bieden een marktconform salaris .Tevens is er bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever

Telefoonnummer: 

078-782 0501

Chauffeur CE portaalwagen

Als chauffeur voor de portaalwagen zamel je onder andere bouw- en sloopafval in met containers van 4, 6 of 10 m3. Portaalcontainers worden geplaatst en opgehaald middels de portaalwagen met combi aanhanger waarbij je buiten de wagen de bediening uitvoert en kettingen monteert. Op één dag zul je tussen de 7 en 12 containers ophalen/wegbrengen waarbij je tussendoor het afval stort in de sorteerhal en/of lege containers ophaalt. Het werkgebied bestrijkt voornamelijk West-Brabant en Zeeland. De klanten zijn zowel bedrijven als particulieren.

Telefoonnummer: 

078-782 0501

CE chauffeur scheepsbevoorraading

Onze opdrachtgever in Ridderkerk is gespecialiseerd in transport naar elke zeehaven in Noordwest-Europa, van Zeebrugge tot Esbjerg. Als chauffeur onderhoud je samen met het transportbedrijf dagelijkse lijndiensten naar Antwerpen en alle Noord-Duitse havens, ook voor geconditioneerde goederen en gevaarlijke stoffen. Dankzij het diverse dienstenpakket heeft onze opdrachtgever een unieke positie opgebouwd in de bevoorrading van zeeschepen en offshore-platforms.

Telefoonnummer: 

078-782 0501

C Chauffeur / Machinist

Als fulltime chauffeur / machinist rioolreiniging ben je verantwoordelijk voor het besturen en bedienen van diverse voertuigen. Zo kun je denken aan hogedrukspuitwagens, vacuümwagens en veegzuigwagens. De opdrachtgever is gespecialiseerd in de reiniging en inspectie van leidingen/riolen, relining, reiniging van kolken en straten.
 
Wat ga je doen:
  • Middels deze wagens zul je uiteinlopende reinigingswerkzaamheden uitvoeren aan o.a. infrastructurele projecten zoals gemalen, rioolstelsels, kolken en dergelijke;
Telefoonnummer: 

078-782 0501

CE chauffeur winkeldistributie

Als chauffeur CE rijd je elke dag vanuit de verschillende distributiecentra (DC’s) van klanten, ritten naar winkelfilialen of horeca in de steden. Je vervoert dan veelal rolcontainers en pallets (gekoeld en ongekoeld). Er zijn veel mogelijkheden om je werk zelf in te delen, je rijdt altijd met modern materieel, opleidingen volg je bij eigen instructeurs en chauffeurscoaches en natuurlijk zijn alle basisvoorwaarden uitstekend geregeld.

Telefoonnummer: 

078-782 0501

Chauffeur Bestelwagen ochtend Rijbewijs B

Ben jij in het bezit van rijbewijs B en wil niet heel de dag achter de geraniums zitten maar liever aan de slag als chauffeur? Dan hebben wij een baan voor jou! Alliance is op zoek naar bestelwagen chauffeurs. Als chauffeur vervoer je materialen, die vastzitten aan rolboxen, volgens vaste routes en lever je deze netjes af op je bestemming(en).
Kenmerken:

Werkzaamheden zijn niet als zwaar aan te merken. Dus zeker ook geschikt voor ex chauffeurs die met pensioen zijn!

Werktijden: Dinsdag tot en met zaterdag van 05:00 tot ongeveer 09:00.

Telefoonnummer: 

040-236 4208

CE chauffeur - Assistent tester BeNeLux

Hier kom je terecht:

Voor een internationale bouworganisatie met meer dan 2500 medewerkers in dienst zijn wij op zoek naar een chauffeurs CE assistent testers. Je hebt voor deze functie geen vaste standplaats, omdat je op diverse projecten binnen de BeNeLux werkzaam zult zijn. Meestal vertrek je vanuit Moerdijk.

Jouw uitdaging:

Telefoonnummer: 

078-782 0501

Betonmixerchauffeur Uithoorn

In deze functie rijd jij dagelijks naar verschillende betoncentrales om betonmortel te laden. Eenmaal geladen vertrek jij naar diverse bouwplaatsen in Nederland om te storten.
Het bedienen van de betonpomp doe jij zelf en voert daarnaast zelfstandig klein onderhoud aan het voertuig.

Iedere dag zorg jij weer dat de wagen wordt schoongemaakt, zodat er geen betonmortel vast gaat zitten.

Telefoonnummer: 

020-787 0170

Sorteermedewerker

Wil jij een baan bij een pionier op het gebied van nachtdistributie? In het sorteercentrum ga jij aan de slag om zendingen te sorteren.  

Wat ga je doen?

Telefoonnummer: 

020-787 0170

Pagina's

Synergie Uitzendbureau

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl