Informatieavond

Donderdag 14 juni is de informatieavond voor (toekomstige) chauffeurs in Venray. Ben JIJ chauffeur of is het jouw droom om chauffeur te worden? Kom dan zeker!
Vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur ben je van harte welkom. Na aanmelding ontvang je een e-mail vanuit Synergie met daarin alle gegevens op een rij.

Wat houdt de informatieavond in:
Tijdens deze avond word je wegwijs gemaakt in de wereld van transport. We vertellen over de opdrachtgever, het werk, opleidingsmogelijkheden en over wat wij, Synergie, voor jou kunnen betekenen.

De opdrachtgever is voortdurend op zoek naar Bakwagenchauffeurs, Leerlingchauffeurs (opleidingskandidaten) en Weekendchauffeurs.

Als je geinteresseerd bent in werk als bakwagenchauffeur, in ‘t kort wat je gaat doen: 
Als ervaren chauffeur weet je min of meer al wat je kan verwachten in het vak maar toch… In je werk ben je verantwoordelijk voor het tijdig afleveren van food producten. Vanuit het depot in Venray vertrek je ’s ochtends vroeg met een geladen bakwagen. Alles staat in rolcontainers. Lekker handig. 

Je komt op de meest verschillende adressen; van vakantieparken tot scholen, van zorginstellingen tot bedrijfskantines. Eigenlijk, overal waar gegeten wordt! Als je het terrein afrijdt begint je route. Met een vaste wagen rijd je de overwegend korte routes. Het is dus geen kilometerwerk. ’s Avonds ben je gewoon lekker thuis, je werkdag eindigt tussen 17.00 en 19.00 uur. 

Wat bieden wij.

  • een uitstekend bruto uurloon en arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
  • full- en parttime mogelijkheden, waarbij een vaste vrije dag bespreekbaar is;
  • vast dienstverbad bij goed functioneren;
  • afwisseling; geen werkdag is hetzelfde!
  • een vaste wagen (…en ze hebben een mooi wagenpark).
  • extra euro’s! (een bonus, waar je niets extra’s voor hoeft te doen)

De opdrachtgever…
is één van de grootste logistieke dienstverleners van Nederland. Toch heerst er nog echt een familiegevoel: iedereen hoort erbij.  Binnen de organisatie wordt er gewerkt in kleine, persoonlijke teams. Daardoor is er volop aandacht voor jouw ontwikkeling.

Natuurlijk weten ze als geen ander wat chauffeurs beweegt. Niet alleen een goed salaris, maar ook modern materieel, voldoende vrijheid en volop mogelijkheden. Heb jij hart voor het chauffeursvak? En wil je werken bij een bedrijf dat net zo veel liefde heeft voor dat vak als jij?  Dan verwelkomen zij je graag in het team!

 

Kom 14 juni naar de informatieavond. Meld je nu aan, we zien je graag!
Na aanmelding ontvang je een e-mail vanuit Synergie met daarin de gegevens over de locatie en tijden.

 

 

Synergie Uitzendbureau

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl

© 2019  Synergie is onderdeel van het Franse uitzendconcern Synergie SA