Diensten

Synergie Logistiek is een uitzendspecialist in transport en logistiek en bemiddelt in vaste en tijdelijke banen in deze sector. Voorbeelden van banen zijn vrachtwagenchauffeurs, magazijnmedewerkers, planners en hef- en reachtruckchauffeurs.

Synergie Uitzendbureau beschikt over een ruim vacature aanbod in diverse sectoren. Van automonteur tot engineer, van junior managers tot productiemedewerkers. Het is een uitdaging om werkzoekenden weer toekomst te kunnen bieden en te begeleiden naar een nieuwe baan.

Wij zijn in staat om snel in aantallen op- en af te schakelen, afhankelijk van de (tijdelijke) drukte of piek binnen uw bedrijf. De medewerkers worden op kantoor zorgvuldig geselecteerd op basis van een, samen met u, opgesteld functieprofiel. Vervolgens kunnen medewerkers voor korte of langere tijd bij u te werk worden gesteld onder de contractvorm die het beste past bij uw organisatie en de huidige situatie, van payrolling tot direct vast in dienst.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Uitzenden
Ieder bedrijf heeft door het jaar heen wel eens te maken met piekdrukte of onderbezetting vanwege vakantie of ziekte. Kostentechnisch is het niet interessant om hier structureel mensen voor op uw loonlijst te hebben staan. Flexibiliteit en op tijdelijke basis inhuren sluit beter aan bij deze situatie.

Payrollen
Bij payrolling krijgt u de flexibiliteit van een uitzendkracht, zonder de kosten van werving en selectie. We nemen op papier uw uitzendkracht over en nemen hiermee al uw arbeidsrechtelijke risico’s over.

Detacheren
Voor de opvang van structurele flexibele arbeid bieden wij de mogelijkheid om medewerkers via de detacheringsformule bij uw bedrijf te plaatsen. Deze constructie biedt u meer binding met uw tijdelijke werknemers.

Werving & Selectie
Wij bieden ook de mogelijkheid om kandidaten voor een functie te werven en te selecteren. Vervolgens kan de passende kandidaat direct door de opdrachtgever in dienst worden genomen. Met een creatieve marktbenadering gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat.

Opleidingen
Gemotiveerde arbeidskrachten krijgen bij ons de kans om bijvoorbeeld hun hef- en of reachtruckcertificaat te behalen of nascholing Code 95. Bovendien kunnen wij een volledige opleiding tot C of CE Chauffeur regelen. Met deze papieren in hun bezit zijn gemotiveerde medewerkers vervolgens verzekerd van een leuke en uitdagende baan bij een van onze opdrachtgevers.

Synergie Uitzendbureau

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl