De mogelijkheden

Uitzendarbeid is een uitstekend middel voor bedrijven om op flexibele basis personeel in te zetten bij piekmomenten, uitval door ziekte of een manier om vast personeel te werven. De uitzendkracht treedt in dienst van Synergie, dagelijkse aansturing verloopt via de opdrachtgever.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Uitzenden
Ieder bedrijf heeft door het jaar heen wel eens te maken met piekdrukte of onderbezetting vanwege vakantie of ziekte. Kostentechnisch is het niet interessant om hier structureel mensen voor op uw loonlijst te hebben staan. Flexibiliteit en op tijdelijke basis inhuren sluit beter aan bij deze situatie.

Payrollen
Bij payrolling krijgt u de flexibiliteit van een uitzendkracht, zonder de kosten van werving en selectie. We nemen op papier uw uitzendkracht over en nemen hiermee al uw arbeidsrechtelijke risico’s over.

Detacheren
Voor de opvang van structurele flexibele arbeid bieden wij de mogelijkheid om medewerkers via de detacheringsformule bij uw bedrijf te plaatsen. Deze constructie biedt u meer binding met uw tijdelijke werknemers.

Werving & Selectie
Wij bieden ook de mogelijkheid om kandidaten voor een functie te werven en te selecteren. Vervolgens kan de passende kandidaat direct door de opdrachtgever in dienst worden genomen. Met een creatieve marktbenadering gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat.

Opleidingen
Gemotiveerde arbeidskrachten krijgen bij ons de kans om bijvoorbeeld hun hef- en of reachtruckcertificaat te behalen of nascholing Code 95. Met deze papieren in hun bezit zijn gemotiveerde medewerkers vervolgens verzekerd van een leuke en uitdagende baan bij een van onze opdrachtgevers.

Wij gaan uit van de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. Bij elke opdracht besteden wij bij Synergie veel aandacht aan de analyse van uw wensen, de functie-eisen en het -profiel. Om een goed beeld te kunnen vormen van de werkomgeving, de bedrijfscultuur en het team waarin de uitzendkracht komt te werken, brengen wij van te voren graag een bezoek aan uw organisatie. Zo zorgen wij dat de nieuwe collega meteen productief aan de slag kan.

Synergie Uitzendbureau

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl