Certificeringen

De uitzendbranche is omvangrijk. Jaarlijks gaan 750.000 uitzendkrachten aan de slag. Als u als bedrijf uitzendkrachten inhuurt, wilt u dat regelen met een kwalitatief goede en betrouwbare uitzendonderneming. Hieronder een aantal keurmerken waardoor u verzekerd bent dat u aan ons een betrouwbare partner heeft.

Wij zijn aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Als ABU-lid moeten we voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van onder andere veiligheid, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies en belastingen. Daardoor weet u zeker dat u met een betrouwbare partij in zee gaat. De ondernemingen aangesloten bij de ABU worden periodiek gecontroleerd.
Meer lezen over de ABU.

 

Normalisatie en Normen (NEN 4400-1) bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen. Om lid te zijn van de NEN 4400-1 moet namelijk aan een aantal verplichtingen  worden volden, als bijvoorbeeld de aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen, omzetbelasting, het administreren van identificatiedocumenten en daarnaast het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland.
Meer lezen over Normalisatie en Normen.

 

 

Synergie Uitzendbureau

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl