Blog| Collectieve zorgverzekering

Uitzendkracht bij Synergie? Ook voor jou een collectieve zorgverzekering. 
In Nederland moet iedereen zich verplicht verzekeren tegen ziektekosten. Als je als vaste werknemer bij een bedrijf in dienst bent, is de kans aanwezig dat je kan deelnemen aan een collectieve zorgverzekering. Dit kan je meer financiële voordelen opleveren dan wanneer je zelf een zorgverzekering afsluit. Bij Synergie Uitzendbureau bieden we jou deze mogelijkheid!
 
JIJ bent er als Synergie-kracht voor ons. Dan zijn wij er ook voor jou. 
Dagelijks gaan er vele flexwerkers, zoals jij, voor ons aan het werk. Daar zijn wij heel blij mee. Synergie Uitzendbureau is daarom een samenwerking aangegaan met CZ en VGZ zorgverzekering. Hierdoor kunnen we jou een gunstige en financieel aantrekkelijke regeling aanbieden. Voor de basisverzekering én aanvullende verzekeringspakketten.
 
Niet ingewikkeld.
Als je de overstap wilt maken naar de collectieve verzekering, is het handig om alvast informatie te gaan verzamelen. Je zorgverzekering beëindigen om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten kan maar één keer per jaar. De huidige zorgverzekering moet je voor 1 januari opzeggen en de nieuwe verzekering voor 1 februari afsluiten. Tussentijds overstappen is niet zomaar mogelijk. 

Meer informatie over zorgverzekering, zorgtoeslag en overstappen, kun je nalezen op ikregelmijnzorggoed.nl
Wil je meer weten over de collectieve zorgverzekering? Stel je vragen aan je contactpersoon bij Synergie Uitzendbureau.
 

Synergie Uitzendbureau

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl