Blog| 6 redenen om voor Synergie te kiezen

Er zijn vandaag de dag genoeg manieren om aan een baan te komen. Je kunt sociale media gebruiken, je netwerk inzetten, direct reageren op een vacature of solliciteren en aan het werk gaan via een uitzendbureau. 

Ieder uitzendbureau kan je aan een baan helpen, maar wij van Synergie gaan verder dan dat. Wij geven je 6 redenen om voor Synergie Uitzendbureau te kiezen!

 
1. Wij gaan direct voor je aan de slag
Als jij je bij ons inschrijft, of gericht solliciteert op één van onze functies, gaan we direct voor je aan de slag. We nemen bijvoorbeeld samen je CV door en bespreken wat je sterke punten zijn. Ook overleggen we meteen of je nog ontwikkelpunten hebt waarbij we je kunnen helpen. We gaan zogezegd op zoek naar de beste versie van jou.   
 
2. Wij helpen je met het maken of verbeteren van je CV
Ze zeggen weleens: ‘Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken’. Daarom helpen wij je die kans optimaal te benutten. We nemen samen met jou je CV door, bekijken of je werkhistorie compleet is en vullen aan waar nodig en mogelijk. En, als jij het prettig vindt, kunnen we je óók nog helpen met handige sollicitatietips, zodat jij je vol zelfvertrouwen van je beste kant kunt laten zien. 
 
3. Wij vinden de baan die echt bij je past
Het team van Synergie heeft één doel, één passie; mensen aan het werk helpen. Daar worden we blij van! We kijken dan ook goed naar wat jij wilt en gaan door tot we de perfecte baan voor je hebben. We zijn daarbij pas tevreden als we merken dat het klikt tussen jou en onze opdrachtgever. Dan weten we namelijk dat het goed zit. Om dat te bereiken krijg je een persoonlijke coach. Iemand die jou leert kennen, het beste uit je naar boven haalt en zo de baan vindt die écht bij je past. 
 
4. Wij maken duidelijke afspraken
Of je nu voor het eerst via ons gaat solliciteren, of al jaren voor Synergie-kracht aan het werk bent: je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Want vooraf informeren we je uitgebreid over de functie waarvoor je op gesprek gaat, over de opdrachtgever en wat die van jou verwacht, het salaris, de duur van de opdracht, enzovoort. En ook tijdens je opdracht geven we het zo snel mogelijk aan als er iets voor jou verandert. Contractverlenging, verandering van salaris, een vaste baan, of juist niet…. Wat het ook is: we maken er samen duidelijke afspraken over. 
 
5. Wij hebben elke week contact met jou
Als jij als Synergie-kracht aan het werk bent, vinden we het fijn om te weten hoe het met je gaat. We horen bijvoorbeeld graag of je blij bent met je werk, hoe de samenwerking verloopt met de opdrachtgever en collega’s, of we nog iets voor je kunnen doen. Bovendien houden we je graag up-to-date over dingen die mogelijk interessant voor je zijn. We staan open voor al je vragen. Daarom hebben we elke week even contact met je. Of zo vaak als jij op prijs stelt. 
 
6. Wij zijn altijd bereikbaar
Ja, echt! We zijn echt áltijd bereikbaar. Overdag op werkdagen vind je dat waarschijnlijk even logisch als vanzelfsprekend. Maar ook buiten de openingstijden van onze vestigingen kan je iemand van ons team bereiken via het mobiele stand-by nummer. Voor vragen of berichten die niet kunnen wachten, voor noodgevallen tijdens, of op weg naar je werk. Of voor als het op een andere manier echt even nodig is. Waarom? Jij bent er als Synergie-kracht voor ons. Dan zijn wij er ook voor jou. 
 
Ook al werk je al via Synergie Uitzendbureau, deze 6 beloftes gelden ook voor jou! Heb je een vraag over je vakantiedagen of twijfel je of je bij je huidige opdrachtgever wilt blijven? Ook dan zijn de Synrgie jobcoaches er voor je! Bel of mail ze, daar zijn ze voor!
 

 

Synergie Uitzendbureau

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl