Blog| 5 tips tegen een herfstdip

Regen, kou en overal bladeren: de herfst heeft haar intrede gemaakt. In dit seizoen hebben mensen nog wel eens last van de bekende herfstdip. We geven je 5 tips hoe je juist kan genieten van dit seizoen. De herfst is namelijk hartstikke leuk, geen reden voor een dip!

1. Ga naar buiten
Ga zodra je de kans en tijd hebt een stukje wandelen of fietsen. De dagen worden steeds korter en tijdens het werk op bijvoorbeeld een kantoor krijg je weinig daglicht. Dus, pak die laatste zonnestralen! Zonlicht heeft namelijk een positief effect op je gemoedstoestand

2. Doen waar je blij van wordt
Ook als je geen zin hebt om iets te ondernemen, is het verstandig om de dingen te blijven doen die je leuk vindt. Ga die postzegelverzameling ordenen, een appeltaart bakken of online winkelen. Je zal beslist genieten als je er eenmaal mee bezig bent!  

3. Pak je nachtrust
Je lichaam verbruikt in de koudere maanden meer energie. Deze energie bouw je weer op door goede nachtrust. Ga op tijd naar bed en sta op tijd weer op, zorg voor regelmaat. Bewaar die Netflix-marathon maar voor het weekend!

4. Zorg voor warmte
In de herfst heeft je lichaam meer energie nodig om op temperatuur te blijven. Een deken op de bank, een paar dikke truien en desnoods de verwarming een paar graden hoger. Lekker toch? 

5. Gezond eten geeft je energie
De zomerse salades kunnen weer ingeruild worden voor warme hapjes en winterse gerechten. Duik de keuken in en bak of kook iets lekkers! Ga voor vers en producten met veel vezels. Probeer suikers en cafeïne te vermijden, deze zorgen slechts voor een tijdelijke energieboost en vervolgens voor een nog grotere dip. En die zelfgemaakte appeltaart met een toef slagroom mag af en toe écht wel!

Jij kunt méér
Kom je er tijdens de herfst achter dat je een carrièreswitch wilt maken? Heb je ontdekt dat jouw passie in een andere branche ligt dan waar je nu werkt? Dan is het tijd om voor jezelf te kiezen en de stap te zetten naar een nieuwe carrière. Bij Synergie Uitzendbureau krijg je hulp van een persoonlijke coach, iemand die jou leert kennen het beste in je naar boven haalt en je begeleidt naar een nieuwe baan. Samen zorgen we dat het werkt. 
 
Jouw mogelijkheden bespreken? Neem contact op met één van de Synergie coaches! Klik hier voor de gegevens.
  
Fijne herfst!
 

Synergie Uitzendbureau

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl