Artikel| Wat doet een productiemedewerker?

Als productiemedewerker ben jij een belangrijke schakel in het productieproces. Je hebt uitvoerende en assisterende taken die bijdragen tot het maken of het bewerken van een product. Als productiemedewerker kan je overal terecht waar goederen geproduceerd worden, zoals een fabriek, logistieke afdeling of productafdeling. De sector van de bedrijven kan wel sterk verschillen;

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Logistiek
  • Retail
  • Verpakkingsindustrie
  • Metaalbewerking

 

In grote lijnen is het werk als productiemedewerker overal hetzelfde, toch heb je in iedere sector verschillen. Als productiemedewerker sorteer, assembleer, monteer en verpak je diverse producten en/of goederen met de hand. Je werkt volgens productievereisten, hygiëne- en veiligheidsregels en kijkt zo toe op de kwaliteit van de goederen. Ook zorg je er mee voor dat de machines goed ingesteld, gemonitord en bediend worden. Je bevoorraad deze, controleert ze en verzamel je orders. Als productiemedewerker kan je deels ook verantwoordelijk zijn voor magazijnbeheer. 

Jouw mogelijkheden als productiemedewerker bespreken?
De jobcoaches van Synergie Uitzendbureau kunnen je alles over dit werk vertellen. Bij iedere opdrachtgever kan het werk weleens verschillen. Zij zorgen ervoor dat jouw vragen beantwoord worden.  Neem contact op met één van de Synergie jobcoaches.

 

Synergie Uitzendbureau

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl