Artikel| Wat doet een magazijnmedewerker?

Als medewerker magazijn, voorraad of opslagplaats werk je in een magazijn of opslagplaats. Je bent verantwoordelijk voor een correcte afwikkeling van de inkomende- en uitgaande goederenstroom. Je taken kunnen bestaan uit het ontvangen van binnenkomende goederen, opbergen van deze goederen, picken en pakken van orders (ook wel orderpicken genoemd) en het magazijn op orde houden.

Ook orders voor uitgaande goederen worden door de magazijnmedewerker behandelt. Je verzamelt de goederen; hiervoor werk je vaak met scanners. Het inpakken en laden en lossen horen ook bij de werkzaamheden van een magazijnmedewerker. Soms heb je voor bepaalde werkzaamheden een hef-/ of reachtruck nodig. Om zo’n voertuig te mogen besturen, heb je een certificaat nodig. Voor het werk van magazijnmedewerker hoef je meestal geen opleiding te hebben gevolgd. Motivatie en fysiek in staat zijn het werk aan te kunnen is belangrijk. Magazijnmedewerker is een baan die ook regelmatig door oproepkrachten gedaan wordt.

Als magazijnmedewerker kun je in talloze sectoren en bedrijven aan de slag; de logistieke sector, bij productiebedrijven, distributeurs en commerciële bedrijven.

Jouw mogelijkheden als magazijnmedewerker bespreken?
De jobcoaches van Synergie Uitzendbureau kunnen je alles over dit werk vertellen. Bij iedere opdrachtgever kan het werk namelijk weleens verschillen. Zij zorgen dat jouw vragen beantwoord worden. Neem contact op met één van de Synergie jobcoaches.

 

 

Synergie Uitzendbureau

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79

Synergie International Recruitment

Madame Curieweg 8
5482 TL Schijndel
T. 073-549 62 16
F. 073-549 65 29
E. info@synergiejobs.nl