Vacatures Intercedent en Recruiter bij Synergie in Eindhoven

Samen zorgen dat het werkt. Je nieuwe baan. Jij en…Synergie. Dat is onze pay off. Je hoeft het dus niet alleen te doen. Synergie is een middelgrote organisatie met korte lijnen, waar samenwerken erg belangrijk is.

Voor de Synergie vestiging in Eindhoven zoeken we nieuwe collega’s
 
Het is vaak flink aanpakken op de werkvloer maar er is altijd tijd voor een lolletje, soms tijd voor een borrel, uitje of een lekkere lunch. Goede uitzendkrachten vinden is een uitdaging, daarom investeren we graag in de juiste mensen. 
 
Vacature Intercedent
Jij weet precies waar je aan toe bent. Jij weet wat nodig is om een juiste match te maken tussen opdrachtgevers en uitzendkrachten. Allround intercedent(e) zijn betekent bij ons wél meer dan alleen het vinden van de perfecte match. Je scoort niet alleen nieuwe klanten, je beheert ze ook en blijft ze begeleiden, van a tot z. En dit geldt niet alleen voor klanten maar ook voor onze uitzendkrachten. Want, dat beloven wij.
Meer info over vacature Intercedent, klik hier.

Vacature Recruiter
Jij weet als recruiter feilloos werkzoekenden op te sporen via on- en offline kanalen. Jij weet wat nodig is om een juiste match te maken tussen openstaande vacatures en kandidaten. Recruiter zijn betekent bij ons wél meer dan alleen het vinden van de perfecte match.  Je bent continue op zoek naar nieuw talent met uiteenlopende profielen ( vrachtwagenchauffeurs, monteurs, logistiek personeel, klantenservice, sales etc.).  Je bent dagelijks actief bezig met het zoeken, benaderen en enthousiasmeren van potentiele collega’s. Daarnaast voer je selectiegesprekken. Je bent dus van het begin tot het einde verantwoordelijk voor het werving-, selectie- en aanname proces.
Meer info over vacature Recruiter, klik hier.

Samen met het huidige team, dat bestaat uit vestigingsmanager Angely en intercedenten Eveline, Paul, Margo en Bart ga je de ontwikkeling van de vestiging een boost geven. Wij zoeken een commercieel persoon met veel energie. Veel daadkracht. Veel enthousiasme.  

Binnen Nederland is Synergie gespecialiseerd in het uitzenden in transport, productie en logistiek maar we kijken verder… We willen groeien én we gaan groeien. Samen.  
Hebben we een match? Stuur je korte motivatie samen met  je CV naar j.devries@synergiejobs.nl, t.a.v. Jolien van Heumen- de Vries. Wie weet, hebben we binnenkort een gesprek!
 
 

Synergie Logistiek

Ruwekampweg 2a
5222 AT 's-Hertogenbosch
T. 073-547 05 79
© 2018  Synergie is onderdeel van het Franse uitzendconcern Synergie SA